• OPLOSSINGEN VOOR SCHOLEN

    oplossingen voor scholen

MediaConsult: uw partner voor efficiënte en kosteneffectieve repro-activiteiten in het onderwijs

Als onderwijsinstelling wilt u uw leerlingen en studenten de beste onderwijservaring bieden, maar dat kan lastig zijn als u ook nog eens verantwoordelijk bent voor de repro-activiteiten op uw verschillende locaties. Het hebben van een eigen repro kost vaak tijd en geld. Vaak worden conciërges verantwoordelijk gesteld voor de repro waardoor zij niet altijd meer toekomen aan hun andere belangrijke werkzaamheden.

Het antwoord van MediaConsult

MediaConsult biedt de ideale oplossing voor dit probleem: een online bestelportal waarmee alle repro-activiteiten worden gefaciliteerd. Hierdoor heeft u geen interne repro meer nodig en kunt u zich volledig richten op het onderwijs. Bovendien biedt MediaConsult ondersteuning bij de inrichting en vormgeving van communicatie-uitingen in de meest brede zin van het woord. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de logistieke processen.

Altijd veilig en vertrouwd

Privacygevoelige documenten zoals proefwerken en tentamens vereisen speciale maatregelen voor productie en distributie. MediaConsult begrijpt dit en zorgt ervoor dat deze documenten op een veilige en vertrouwelijke manier worden behandeld.

Verder zorgt MediaConsult voor continuïteit in uw repro-activiteiten, iets wat vaak een probleem is bij interne repro’s door ziekte en vakantie van de verantwoordelijke medewerker. Zo bent u zeker dat belangrijke documenten altijd tijdelijk en discreet worden afgeleverd.

Professionele dienstverlening

MediaConsult organiseert periodiek inkooprondes voor de deelnemende onderwijsinstellingen, waarbij leveranciers worden geselecteerd die garant staan voor hoge kwaliteit, snelle levering en uiterst scherpe tarieven. Dit gebeurt in overeenstemming met de Europese aanbestedingsregels, waardoor u verzekerd bent van een professionele dienstverlening die aan de regelgeving voor aanbestedingsplichtige organisaties voldoet. Bekijk hier hoe wij andere scholen hebben geholpen met hun repro-activiteiten.

Beter budgetbeheer

De printbehoefte kan per studierichting of docent erg verschillen. Daarom is een groot voordeel van werken met MediaConsult dat het mogelijk is om het repro-gebruik per studierichting of leraar te registreren. Op deze manier maken wij het gebruik op een simpele manier inzichtelijk, waardoor u het budget beter kunt beheren en u de kosten waar nodig kunt doorbelasten.

Ontdek nu wat MediaConsult voor u kan betekenen?