• OPLOSSINGEN VOOR GEMEENTEN

    oplossingen voor gemeenten

MediaConsult: dé partner voor gemeenten die op zoek zijn naar efficiënte en kosteneffectieve repro-activiteiten

Als gemeente heb je te maken hebben met een grote diversiteit aan druk- en printwerk. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met bestuurlijke processen waardoor het een vereiste is dat de repro-activiteiten zo flexibel mogelijk kunnen worden geregeld.

Ook kan de locatie en omvang van de repro afdeling ter discussie komen te staan door gemeentelijke herindelingen.

Een passende oplossing voor ieder project

MediaConsult is een onafhankelijk bedrijf dat zich specialiseert in het faciliteren van druk- en printwerk en repro-activiteiten voor bedrijven en instellingen. Wij bieden een online platform (bestelportal) waarmee alle repro-activiteiten worden gefaciliteerd. Hierdoor hebben gemeentes die gebruikmaken van ons platform geen interne repro meer nodig en besparen ze aanzienlijk op kosten.

Optimale flexibiliteit

Onze bestelportal kan speciaal worden ingericht op basis van uw behoeften. Wij leveren druk- en printwerk met uw huisstijl in allerlei afmetingen en formaten. Het aanpassen hiervan is op een gebruiksvriendelijke manier ingericht waardoor het makkelijk wordt aangepast uw specifieke behoeften.

Professionele dienstverlening

MediaConsult organiseert periodiek inkooprondes voor de deelnemende onderwijsinstellingen, waarbij leveranciers worden geselecteerd die garant staan voor hoge kwaliteit, snelle levering en uiterst scherpe tarieven. Dit gebeurt in overeenstemming met de Europese aanbestedingsregels, waardoor u verzekerd bent van een professionele dienstverlening die aan de regelgeving voor aanbestedingsplichtige organisaties voldoet. Bekijk hier hoe wij andere gemeenten hebben geholpen met hun repro-activiteiten.

Uw partner voor alle repro-activiteiten

Bij MediaConsult kunt u vertrouwen op professioneel advies. Onze ervaring is gebaseerd op succesvol afgeronde projecten en we houden onze kennis up-to-date met de nieuwste marktontwikkelingen. Zo bent u als gemeente verzekerd van de meest professionele dienstverlening. Wij zorgen voor maximale flexibiliteit en ondersteuning bij de inrichting en vormgeving van communicatie-uitingen in de meest brede zin van het woord.

Benieuwd naar wat wat wij voor uw gemeente kunnen betekenen?